Eurocazino gokkasten

Step Timer

Van alle eurocazino gokkasten willen we beginnen met De Step timer gokkast, deze bestaat uit 3 verschillende spelonderdelen, het basisspel, het 5-spel en het 40-spel. Wanneer je het spel start dan begin je standaard met het basisspel.

Nu spelen!

Club2000

Alles wat gezegd kan worden over de Club 2000 gokkast is al eens gezegd en geschreven. Deze jongen kun je beter gewoon spelen, we hebben hem fullscreen voor je klaarstaan, je hoeft alleen maar op "nu spelen" te klikken!

Nu spelen!

Fever

De fever gokkast is veruit een van de populairste kasten Nederland. Deze jongen kan je hoeg koortsen bezorgen maar zeker ook koude rillingen! De fever staat hier voor je klaar!

Nu spelen!

Twin Timer

De Twin timer gokkast bestaat uit een standaard basisspel en een bovenspel dat met 3 of 4 rollen gespeeld kan worden. Vier of meer punten kun je toevoegen aan je creditmeter. Eurocazino doet het weer!

Nu spelen!

Top Shot

Dit is een van die bijzondere uitgebreide 4 rollen Eurocazino gokkasten. Leuk spelelement op deze gokkast zijn de cijfers op de rollen in het basisspel, waarmee de optelsom van de cijfers op de winlijn bepaalt!

Nu spelen!

Mad Timer

De mad timer gokkast is een variant op de welbekende Steptimer. Een gokkast die soms tijden lang niet op gang te krijgen is, maar wanneer losgekomen weten de 4 meters van geen ophouden!

Nu spelen!

Multistake

Zoals de Multistake zijn er maar weinig Eurocazino gokkasten. Bij de Multi Stake gokkast speel je met eurocenten. Voor 1 euro 100 credits. Speel met inzet 5 of met inzet 20. Probeer je geluk nu!

Nu spelen!

Big Money Game

Op de Big money game gokkast kun je wanneer je vier of meer punten op 1 of meer van de 40 spaarmeters hebt het Bet5-spel, bij voldoende punten het Bet10-spel

Nu spelen!

Lucky Chip

De Lucky chip gokkast bestaat uit 5 verschillende spelonderdelen, het basisspel, het no-lose bet5-spel, het no-lose bet10-spel, het no-lose bet20 en het Lucky chip spel.

Nu spelen!