Jackpotslotty Gokkasten

Nieuw: Arabian Nights

Arabian Nights is een van de uitgebreidste jackpotslotty gokkasten met een basisspel, gamblespel en pokerspel. De vele winelementen, 500 credits win en de vele features in het pokerspel maakt deze fruitautomaat zeer leuk om te spelen!

Nu spelen!

Summertime

Onder de categorie spannende jackpotslotty gokkasten hoort zeker de De Summertime maar liefst 8 rollen boven. Met de knop 'choose game' knop kunt u op elk moment veranderen van het basis spel naar het top spel. Deze leuke gokautomaat garandeert u uren speelplezier!

Nu spelen!

Diamond Runner

De Diamondrunner is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel op deze fruitauotomaat geactiveerd.

Nu spelen!

Faraos Reels

Inca Gold is één van de weinige jackpotslotty gokkasten met 6 rollen in het bovenspel! Je kunt spelen tot de hoogste inzet van 32 punten, dit maakt het mogelijk om in totaal boven met 20 winlijnen te spelen.

Nu spelen!

Gold Rush

Goldrush is een van die gokkasten met 4 rollen in het basisspel en heeft geen rollen in het topspel. Het topspel bestaat uit het gamble spel, superfruit spel, lucky7 bonus, superstap spel, treasure trail spel en het superstap spel.

Nu spelen!

Inferno

De Inferno is een gokkast met 3 rollen beneden en maarliefst 6 rollen boven! In het basisspel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ‘vuur’ symbool die kris-kras telt. Het ‘vuur’ symbool geeft een mystery-win van 4 tot 200 punten.

Nu spelen!

Las Vegas

De Las Vegas is een gokkast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. U kunt in het basisspel sparen voor nudges. Wanneer er een ‘N’ symbool op de winlijn verschijnt dan spaart u op de betreffende rol een ‘nudge’. In het bovenspel kunt u spelen met 5, 10 of 20 credits.

Nu spelen!

Club Mystery

De ClubMystery is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. U kunt in het basisspel sparen voor jokers. De jokers worden per rol gespaard. U mag nadat u op een rol 6 jokers heeft gespaard kiezen op welke rol u de joker wilt activeren.

Nu spelen!

Nudgerunner

De nudgerunner is een van die gokkasten met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn en wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. In dit gokspel kunt u uw winst 6x groter maken! In het topspel speelt u op 5 winlijnen.

Nu spelen!

Route 66

De Route 66 is weer een van die jackpotslotty gokkasten met 3 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn. Verder kunt u in deze kast in het topspel de rollen ook vasthouden. Wanneer u in het topspel op iedere rol een subsymbool aantreft dan krijgt u een mystery-shot op de huidige inzet.

Nu spelen!

SandBox

De SandBox gokkast bestaat uit een Basisspel en een Cashspel. In het basisspel maak je kans om op de middelste winlijn, met de juiste combinatie van symbolen, credits te winnen. In het Cashspel staan op de rollen credit symbolen en vraagteken symbolen afgebeeld.

Nu spelen!

Spacerunner

De Spacerunner is een fantastische gokkast met 3 rollen in het basisspel en 3 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn, met uitzondering op het ‘planeet’ symbool die kris-kras telt. Het ‘planeet’ symbool geeft een win van 16 punten. In het topspel kunt u ook sparen voor planeten.

Nu spelen!

Texas Hold’em

De Texas Hold’em is een gokkast met 3 rollen in het basisspel en 5 rollen in het topspel. In het basisspel speelt u op 1 winlijn en wanneer er een winnende combinatie op de rollen verschijnt, dan wordt het gokspel geactiveerd. Het topspel is afgeleid van het Texas hold’em pokerspel.

Nu spelen!

Time Machine

De timemachine is een gokkast waarbij op het eerste gezicht geen basis en topspel is. Er zijn slechts 3 rollen en bijna het hele spel is kris kras. U ziet op de gokkast welke winlijnen welke winst geven. Wel is er een aparte clubmeter. U kunt tot een inzet van 128 spelen.

Nu spelen!