Powerlounge Gokkasten

Nieuw: Empire

Met de Empire gokkast van Powerlounge gokkasten kun je sparen in de winbanken. Elke keer als een winbank vol is worden de credits automatisch naar een hogere rij gezet. In het bovenspel kun je spelen tot een maximum van 10.000 punten, afhankelijk van het aantal keren dat je de credits omhoog hebt gezet.

Nu spelen!

Random Runner Ultra

Met de RandomRunner Ultra gokkast haal je een van de meest bekende online gokkasten in Nederland naar je huiskamer. Alle bekende elementen zijn aanwezig; de overbekende kroontjes, het autogamble spel en het bovenspel. Drie sterren zijn 2000 credits waard!

Nu spelen!

MultiStake

Als je de SupaTron, SuperTron en de SuperStake kent, ken je deze ook: De MultiStake! De prijzen lopen bij deze gokkasten echt hoog op. Deze unieke gokkast is speciaal voor de VIP PowerLounge uitgebracht. Speel met een inzet van 40, 80 of 160 punten in het bovenspel!

Nu spelen!

TurboSpinner XXL

De TurboSpinner XXL gokkast is de allergrootste broer uit de Timer-familie van Powerlounge gokkasten. Met prijzen die tot 2000 punten oplopen kun je met deze gokkast alle kanten op. Wanneer in het bovenspel gelijkwaardige fruitjes vallen op de actieve winlijnen kunnen de prijzen oplopen tot 2000 credits.

Nu spelen!

Vertigo

Ons paradepaardje Vertigo is een gokkast die je niet snel over het hoofd ziet! Speel op de 10 rollen in het bovenspel en win maximaal 2500 credits in een enkele draai! Dit is nog niet eerder gebeurd in gokkasten land! Speel deze gokkast tot en met een inzet van 450 punten per draai in het topspel.

Nu spelen!

Hells Bells

Met zijn 8 manieren om in te zetten is de Hell's Bells gokast een onvervalste Powerlounge gokkasten uit de hetere regionen! Kies voor een inzet van 10, 20, 40, 60, 80, 100, 150 of zelfs 200 punten per spin! Speel via het 0/10 spel en bouw je punten op om vervolgens keihard te innen. Wat dacht je van een Mystery tot wel 5000 punten! De Hell's Bells is een gokkast die je gespeeld moet hebben!

Nu spelen!